Versluys Pro Mountainbike Team News

Na een nieuwe overwinning in Spanje en een 3de plaats in een etappe wedstrijd komt Githa de top 10 binnen op de UCI wereldranglijst. Ze springt van plaats 11 naar een historische 7de plaats!

Kevin Van Hoovels die 6de eindigde in Spanje schuift ook 2 plaatsen op en staat 25st.

Jens Schuermans maakte in deze zelfde etappe wedstrijd zijn comeback zonder noemenswaardig resultaat, maar met een tevreden gevoel. Hij wil zich een eerste malen meten met de internationale top eind deze maand in een buiten categorie wedstrijd in Oostenrijk.
Belangrijkst is dat hij geen last meer heeft van zijn blessure en vanaf nu terug voluit kan gaan.
 
Dit weekend rijd Jens een 4daagse op de weg en trekken Githa en Kevin naar Frankrijk voor de 2de manche van de beker van Frankrijk. Volgende week Oostenrijk om op 1 mei van start te gaan in Houffalize.