Votre panier 0 0,00 €
paiement sécurisé
Nous vous proposons plusieurs possibilités de paiement différentes. Certains modes de paiement peuvent ne pas être disponibles. Merci de votre compréhension.
nous contacter
Une question, une remarque, une suggestion? Contactez-nous.
Nous y répondrons le plus rapidement et efficacement possible.
livraison rapide
Pour toute commande passée avant 12h d'un article en stock, expédition le jour même !
Délai de livraison 24h pour le Benelux et 48h pour la France.

Sabma - Oreka Trainer


OREKA'S  TRAINING O2 KEYCONCEPTS

Oreka Training binnenin is NIET zoals een loopband. De fiets wordt ondersteund door rollers, omdat dit systeem de fietser in staat stelt de band eronder te bewegen zoals je in de echte wereld de weg eronder beweegt, en het is niet de band die de fietser beweegt.

De fietser heeft controle over de band.

De Oreka Training technologie bestaat uit een elektromagnetisch systeem dat de weerstand van de band regelt. Het maakt de meting van het vermogen in real time en de regeling van de weerstand mogelijk. Het krijgt de kracht die je nodig hebt om elke route te trappen.

Het heeft ook een elektronisch systeem dat de snelheid, de weerstand en het vermogen van de fietser in real time meet.

De achterklem heeft twee functies: zijn sensor controleert de kracht van de fietser, en hij detecteert of de fietser op de fiets zit. Hij geeft de gordel opdracht te stoppen wanneer de fietser stopt, zodat vallen wordt voorkomen en een veilig systeem wordt geboden.

Oreka Training brengt bidirectionele communicatie tot stand met standaard simulatiesoftware. Op deze manier kunt u vanuit uw huis op een virtuele manier door elke plaats ter wereld reizen.


Meer informatie: info@sabma.com