Unsere Website verwendet Cookies, um das Nutzungsverhalten auf dieser Website zu verbessern. Wenn Sie unsere Website weiter nutzen, erklären Sie sich mit der Verwendung der Cookies einverstanden, wie in unserer Datenschutzerklärung detailliert.
Referenz:CFA316

Ebc - Bremsklotz Diatech Spiral Y2K Organisch


  • EAN: 5050953009594
  • Marke: EBC Brakes
  • Verfügbarkeit: Verfügbar

15,95 €
inkl. 21% Mwst, zzgl. Versandkosten


Anzahl:

Productinformationen

De organische medium EBC remblokken zijn ontwikkeld om geleidelijk en regelmatig  kwalitatief te remmen. Ze hebben een lange levensduur en bieden een aanzienlijk remvermogen. Het inrijden is ook snel (ongeveer 20km).


Dankzij de hoogwaardige organische samenstelling bieden deze groene remblokken een uitstekend generiek product voor de verandering van de blokken voor cross-country running, trekking of  vrijetijdsfietsen. Als u niet weet welke  blokken u moet kiezen, neem dan de groene. Ze bieden een lange levensduur en een aanzienlijk remvermogen.


Alle EBC schijven voor mountainbike gebruiken roestvrijstale en magnetische versterk blokken. Het voordeel van deze verstevigings schijven van roestvrijstaal is duidelijk voor alle remsystemen, met name voor degenen die gebruik maken van een magneet voor het krimpen van de blokken. Voor de systemen die gebruik maken van een veer tang voor het krimpen van de blokken biedt EBC nieuwe versterkte krimpveren.